Kevättä mielessä

Aurinko, ihana ihana aurinko! Vaikka onkin pirun kylmä enkä pidä talvesta ollenkaan, tämä on just sitä mitä Ugandassa kaipasin. Valo pimeän jälkeen, lupaus keväästä ja kesästä, lintujen keväinen laulu. Uskon syvästi, ettei tällaista energiaboostia voi kokea millään muulla tavalla kuin sietämällä kaamoksen pimeyttä ja kokemalla kevään ensi merkit pitkän pimeyden jälkeen. Harmi ettei tätä fiilistä voi purkittaa.

Amazing sun! I really do not like winter, and it’s f&#%£ freezing, but sun makes it all better. And this is what I was missing in Uganda, the inimitable power boost that comes with the first sunny days of the “spring”. After all that darkness the light just has such an amazing effect nothing else could possibly lift my spirits that much. I just wish I could bottle the feeling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s