Ystävätreffit V:ssä

Vihdoin pääsin testaamaan jossei nyt maailman niin vähintäänkin maankuulua Vegan Restauran V:tä, sehän kun tunnetusti on täyteen varattu. Ehkä talvisella torstai-iltapäivällä oli tekemistä sen kanssa että pöytiä oli vapaana useampikin.

Parasta tässä torstaissa ei kuitenkaan ollut V:n ruoka vaan ihanan virkistävä tapaaminen vanhan ystävän kanssa. Elämä on vienyt meitä ammattikoulun jälkeen eri mantereille ja muutenkin eri suuntiin, mutta oli mahtavaa huomata että juteltavaa riitti tuntikausiksi emmekä ehkä sittenkään ole niin kaukana toisistamme kuin olin luullut.

Ja siitä ravintolasta: oli se ihan jees, maistuvaa ruokaa, ystävällinen ja nopea palvelu, edulliset hinnat. Mutta täytyy sanoa että kaiken hypetyksen jälkeen olin odottanut jotain hieman fancympää. Jotain sellaista josta itse saisin uusia ideoita, nyt mielikuva jäi tasolle “olisin osannut tehdä tämän itsekin”. Mutta juurikin hintojen ja tietysti keskeisen sijainnin vuoksi voin mennä uudestaan, jos tarve tulee. Tallinnassa on vaan niin monta kivaa paikkaa etten tiedä tuleeko tarvetta lähiaikoina.

Finally I got test the world, okay, Estonia-famous Vegan restaurant V. Even though food was tasty and very affordable, service friendly and fast, I did not get the “wow” I was expecting after all the hype. The best part of the experience was meeting an old friend, and noticing that even we’ve both come far from where we first met and gone quite different paths, we still have a lot to talk about and maybe we aren’t so much apart after all.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s