“Kaapissa ei oo mitään”-lounas

Käykö teille ikinä niin että puolenpäivän aikaan vatsa kurnii kamalasti, olet jumissa kotona, koska taapero nukkuu päiväunia ja jääkaappi kumisee tyhjyyttään? Mulle käy nimittäin aika usein. Oon hyvä suunnittelemaan koko perheen yhteisiä ruokailuja, mutta Leevin ja mun lounaat jää aina vähän puolitiehen. Välillä syödään eilisen jämiä, välillä jotain pakkasesta. Leevin yksi lemppariruoka on mikromunakas ja pakastevihannekset, joita pikkuherra saakin (hävettävän) usein. Itse en kyseisistä aineksista niin välitä…

Tänään oli taas tällainen päivä. Lisäksi eilen haettiin noutonuudeleita ja viikon ruokaostokset on vielä tekemättä, joten jääkaapissa ei tuntunut olevan _mitään_. Mutta olihan siellä tarpeeksi kuitenkin; yksi avokado ja pari lusikallista raejuustoa. Tähän lisäksi kaapista aina löytyvät aurinkokuivatut tomaatit, tonnikala ja hapankorppuja, päälle mustapippuria ja sitruunamehua, ja gourmeelounas on katettu! Leeville pastaa samoilla herkuilla kunhan herää uniltaan.

Mitä teillä syödään kun jääkaappi on tyhjä?

Today’s lunch. One of those days when there’s “nothing” in the fridge. But always I manage to scrape together something, for both me and Leevi. Today it was this tuna-cottage cheese-avocado salad with sundried tomatoes and rye crackers. This was so yummy I must do it again! 

What do you eat when the fridge is empty?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s