Minisuomilomat = ❤

Tallinnaan muuton jälkeen meidän Suomi-vierailut on moninkertaistuneet, mikä on tietysti aivan ihanaa 😊 Wroclawista, saati Kampalasta ei ollut suoria lentoja Helsinkiin ja matka-aikakin sellainen, ettei muutaman päivän pyrähdyksille ollut asiaa. 

Nyt matka sujuu kuin rasvattu laivalla Itämeren yli, joten olemmekin käyneet Suomessa noin kuukauden-puolentoista välein. Muutaman kerran olemme tulleet auton kanssa ja ladanneet takakontin täyteen Suomi-tuliaisia, eli ostoksia Lidlistä ja Ikeasta 😅 Myös tofua ym. vegeilyjuttuja ja vähän erikoisempia tuotteita tarttuu yleensä mukaan, täällä kun ko. tuotteiden valikoima on aika suppea. Ja toistaiseksi ainakin olen myös raahannut maksalaatikkoa (Saarioisten, rusinoilla tottakai). 😋 
Vaikka reissu ja tulee tehtyä näinkin usein, on viikonloput silti aina täyteen buukattu. Yleensä hyödynnämme mummin ja ukin luona majailua jättämällä Leevin ainakin muutamaksi tunniksi heidän hellään huomaansa ja karkaamalla omille teillemme. Tällä kertaa pääsin yksin (!) shoppailemaan, jonka jälkeen vietimme treffi-iltaa Kampin Korttelin Fisken på diskenissä. Oli muuten hyvä ruoka ja palvelu, suosittelen!

Wolfi saa Tallinkilta työsuhde-etuna mukavan alennuksen, joten olemmekin toistaiseksi pitäytyneet heidän palveluissaan, ja ehtineet jo matkata peräti kolmesti uudenkarhealla Megastarilla, joka eroaa kyllä edukseen aiemmista laivoista. Viking Line ja Eckerö Line mainostavat tarjouksiaan ahkerasti, joten todennäköisesti nekin tulee vielä testattua.

Pienen lapsen kanssa matkustaessa laiva on tietysti ihan ykkönen; satamassa tarvitsee olla vain puolisen tuntia ennen, laivassa voi vapaasti liikkua, syödä, vaihtaa vaippaa, ja leikkihuoneet ovat yleensä aika kivoja. Eilen oli kyllä sellainen megasekamelska kun ilmeisesti sekä Suomessa että täällä oli hiihtolomat lopuillaan… Ja valitettavasti Leevi nappasi tuliaisena flunssan, nyt illalla nousi kuume 😥 toivottavasti yöunet parantavat pikku potilaan.
Last weekend we were again in Finland, it is so cool that we can visit almost once a month now that we live so close. 😊 usually we spent quality time with my family, do some shopping (Lidl, IKEA and the supermarkets with insane selection of Products 😍) and use the perfect opportunity for a date night. We also try to meet friends but these few days always pass by so quickly, it’s crazy. Next Friday I get to meet old friends all by myself, so excited! 

So far we’ve been going only with Tallink and their shiny new Megastar ferry is actually quite nice. Traveling by ferry is absolutely the best option when you have small children! Two hours pass by really fast in the buffet and playroom 😉 unfortunately this time Leevi caught a cold with fever as a souvenir, fingers crossed it passes quickly.

2 thoughts on “Minisuomilomat = ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s