Kevättä etsimässä

Kun talvikelit pohjoisessa tuntuvat pitävän tiukan otteensa, on aika suunnata nokat kohti etelä(mpä)ä. Hop hop, viideltä ylös, kuudeksi kentälle ja LOTin siivin kohti Etelä-Saksaa! On muuten ihan mielettömän mahtavaa että matka kotiovelta check-inin ja turvatarkastuksen kautta lähtöportille kestää 25 minuuttia! Ja ei, emme asu lentokentän vieressä, asumme Tallinnan vanhassa kaupungissa. Nyt voi jo nauraa Kampalan ruuhkille, joiden vuoksi lentokentälle piti aina lähteä vähintään kolme tuntia ennen lentoa. 😅

Ja täältähän se kevät löytyikin, reilusti plusasteita ja aurinkoa taivaan täydeltä, ihanaa! 😍 Leevikin nautti kun ei tarvinnut pukea miljoonaa kerrosta vaatteita. Ja päästiin testaamaan uutta söpöä kevättakkia. Kivaa myös päästä vähän landelle, vaikka mitäpä minä kaupunkilaistyttö mitään tietäisin. Wolfin veli perheineen asuu pienessä kylässä Neuburgin lähellä, joka siis sijaitsee about 100km Münchenissä ja jossa olemme mummilassa. Peltoa on silmänkantamattomiin, traktoreita näkyy enemmän kuin Audeja ja nenään osuu ehta lannan tuoksu, eikös tämä nyt ole jo landea?

Pitkä päivä takana, mutta onneksi meidän taapero ottaa rennosti niin unien, reissaamisen kuin uusien (ja vanhojen tuttujen) naamojen näkemisen suhteen. Tyyppi vaikuttaa lähinnä saavan ekstraenergiaa moisesta pyörityksestä. Toisin kuin äitinsä…zZzzZ. Eiköhän yksi “hyvin” nukuttu yö korjaa asian, ja huomenna on taas puhtia päivään täynnä perhettä, ruokaa ja kevättä!

It was time to leave the wintery Tallinn for a couple of days and look for spring from the south. South of Germany, to be exact. And here it was, waiting for us, with several plus degrees and clear, blue sky! 

Leevi enjoyed playing outside without tons of winter clothes, we got to even test the cutest new spring jacket (moms, have you noticed you never buy anything for yourself anymore, buying clothes for kids is so much more fun?).

Long day behind, but our brave toddler is like fish in the sea with traveling, meeting “new” people and even adjusting his sleeping schedule easily (or is it the parents who just handle it so well 😉). Amazing little boy. Mom is exhausted though, but tomorrow is a new day full of family, nature, food and other lovely things!

2 thoughts on “Kevättä etsimässä

  1. Kyllä täällä Saksassa jo kevättä on! Eilen piti ihan mennä puistoon ja kuvata kaikki kukat, jotka löysin, ja seuraaville päiville on tiedossa +14 asteen lämpötilat. Täällä asumisen parhaita puolia on se, että kevät vain yhtenä päivänä alkaa eikä siihen liity pitkää murrosvaihetta, jossa lumet ja jäät sulavat ja sitten pelätään, josko sitä tulisi vielä lisää…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s