Flunssakausi nousee uusiin sfääreihin…

Voihan &%€#?!# 

Tulin vaan kertomaan että tautikierre jatkuu, ja oon niin valmis sulkemaan koko perheen johonkin anti-bakteeriseen bunkkeriin seuraavaksi pariksi vuodeksi. En saa mitään aikaseksi, liikunta jää, opiskelut jää, kaikki vaan jää, kun vuorotellen pyyhin räkää joko omasta tai Leevin nenästä, valvon joko oman tai Leevin yskän takia. Mulla hajoaa kohta pää täällä neljän seinän sisällä… Just kun itse aloin parantua viime viikon keuhkokuumeesta, mies sai jonkun vatsapöpön, joka toivottavasti vältettiin Leevin kanssa popsimalla valkopippureita (kuulemma joku vanhan kansan temppu). Mutta ei siinä vielä kaikki – nyt Leevi on taas flunssassa, ei ole todellista! Mitäköhän mulle on luvassa ens viikolle, ehkäpä poskiontelontulehdus, uus kierros keuhkokuumetta? Nyt vaan lyömään vetoa!

I’m just gonna blow off some steams now, I’m so &#%$#! sick of this flu season (it is a season right, which means it eventually ends). I can’t get anything done when I have to take care of either my sickness or Leevi’s. My ass is getting wider than the barn door from this couching and resting and comfort eating. I can’t get the studies done. I can’t meet anyone. Just when I thought we’d had a break after my pneumonia, Wolfi had some stomach bug (which Leevi and I hopefully won’t get). But that’s not all, now Leevi has a cold AGAIN?!?! So what will I get next week, sinusitis, new round of pneumonia or influenza maybe? Place your bets….

4 thoughts on “Flunssakausi nousee uusiin sfääreihin…

  1. Tsemppiä! Uudessa maassa kestää jonkin aikaa sopeutua uusiin pöpöihin. Näin ainakin itse olen ajatellut. Eka 6kk Englannissa meni poikien sairastaessa. Siksi pelkäsinkin pahinta, kun palasimme Suomeen kesken flunssakauden ja kaikki meni joko töihin, kouluun tai hoitoon. Yllättävän vähällä ollaan selvitty.
    Kesä tulee kyllä se sitten helpottaa. Toivottavasti 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s