Voi tylsyys.

Nyt se sitten iski taas (juu ei flunssa sentään vaan) blogimotivaation puute. Tai ideoiden. Liian pitkä tauko, jonka pistän pääsiäisen ja tiistaina sairastetun mahatauti/ruokamyrkytyspöpön syyksi. Lisäksi tää viikko on vaatinut intensiivistä opiskelua, koska deadline ja tentti on maanantaina ja ylläripylläri mulla tuli kiire vaikka tässä on ollut kaks kuukautta aikaa 😅 Mutta nyt on esseet palautettu ja enää tarttis lukea 30 sivua siitä miksi kehitysapu ei ole (tarpeeksi) tehokasta. Onneksi luettava artikkeli vaikuttaa hyvin selkokielisestä, joten uskon selviytyväni tehtävästä, vaikka viikonlopuksi on tulossa vieraitakin (jee!).

Kävin eilen varmuuden vuoksi verikokeissa, kun on tullut sairasteltua nyt niin paljon ja hiuksetkin tippuu päästä. Iltapäivällä sain lääkäriltä hyviä uutisia, verikokeiden mukaan olen terve kuin pukki ja kaikki arvot on just eikä melkein kohdillaan. Että kaipa tää tän talven sairastelu vaan on ihan normaalia pikkulapsiarkea (jee?) ja hiukset lähtee päästä koska a) hormonit b) hiustenvärjäys c) kolmenkympin lähestyminen d) paranoia.
Ens kerralla jotain mielenkiintoisempaa. Mä lupaan.

Writing breaks longer than 3 days are the worst, after that the motivation, ideas and overall brain function seems to get lower and lower and writing gets harder and harder… 
After lazy Easter at my parents, I suffered one terrible day of stomach flu / food poisoning and after that I’ve been busy trying to finish my course on development studies in time, the deadline and exam is on Monday. Today I managed to return two essays (which were not as well-done as I’d hope but that’s what you get when you try to pass 2-month course in 2 weeks) and now there’s only 30-something pages to read about why development aid fails. Luckily the article is in a form “development-for-dummies” so I should be able to make it, even we have visitors coming today (yei!).

Yesterday I decided to make use of our expensive health insurance and get myself tested as I’ve been so much ill lately. And my hair is falling like never before… In the afternoon I got a call from the doctor, good news, there’s nothing wrong, actually everything is about as perfectly as possible. So I guess this intense flu season is just normal for parents of small children (yei?). And I’m loosing my hair because a) hormones b) too much colouring c) I’m old d) paranoia.
Next time something more interesting, I promise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s