Long time no see

Blogini punainen lanka tuntuu olevan randomisti esiintyvät useamman kuukauden kestävät tauot. Pahoittelen.

Kesä meni niin kuin kesät yleensä, huimaa vauhtia hurahtaen. Mutta en ole pahoillani – olen ilmeisesti, omista aiemmista luuloistani huolimatta, neljän vuodenajan ihminen. Nautin vaihteeksi syksyn pimeydestä, värikkäistä lehdistä ja jopa vesisateesta silloin kun se ei rajoita omia menojani.

Niilo aloitti elokuun lopussa päiväkodin, joten minulla on ollut jälleen enemmän aikaa miettiä mitä tekisin isona. Mielessäni varaudun jo seuraavaan askeleeseen, muuttoomme Tallinnasta. Vielä emme tiedä minne tarkalleen ottaen ensi kesänä muutamme, mutta Tallinna on joka tapauksessa jätettävä taakse.

Muuton lisäksi uusia tuulia tuo se, ettei minulla ole enää vauvaa eikä sellaista enää todennäköisesti tule, joten on hyvä hetki pohtia mitä tekisin kodin ulkopuolella. Aloitin (taas kerran) saksan kielen kurssin, koska on todennäköistä, että muutamme Saksaan. Lisäksi olen kuluttanut aikaani urheillen ja ylimääräisiä tavaroitamme myyden (jotta se ei jäisi kesän muuttohässäkkään). Kummasti aika kuluu, enkä ole “ehtinyt” blogin kimppuun koko syksynäkään vaikka aiheita on jonoksi asti.

Anyway, tervetuloa taas seuraamaan. Aiheina monikulttuurinen perhe, ulkosuomalaisuus, vegaaninen ruoka ja ehkäpä muutama sananen ekologisemmasta elämästä. Ja tietysti Tallinna, niin kauan kun täällä vielä asumme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s