Ringana – luonnonkosmetiikka

Tervetuloa Ringana-luonnonkosmetiikkamerkistä kertoville sivuilleni. Ringana on itävaltalainen vuonna 1996 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamisena on luonnonkosmetiikan valmistaminen huippulaatuisista, tuoreista raaka-aineista. Niin kosmetiikka kuin ravintolisätkin, on kehitetty pienintä yksityiskohtaa myöten niin, että niiden käyttäjä saa kaiken irti luonnon raaka-aineista.

Tuoreus on Ringanan toiminnan keskiössä

Ringanan tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heidän omassa tehtaassaan Itävallassa. Tuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, eli ne ovat tuorekosmetiikkaa. Ringana on ylpeä tuotteidensa lyhyestä säilyvyysajasta, sillä se takaa kaikkien vaikuttavien aineiden absoluuttisen tuoreuden ja sen, ettei tuotteissa ole mitään turhaa. Tuoreuden takaamiseksi tuotteet toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaalle. Tuotteet ovat myös täysin vegaanisia sekä vastuullisesti ja hiilineutraalisti tuotettuja. Ringana pyrkii jatkuvasti kehittämään vastuullisuuttaan ja rooliaan kestävän kehityksen edistämisessä.

Sekä pienintä yksityiskohtaa myöden huippuunsa kehitetyt tuotteet että Ringanan filosofia ovat tehneet minuun vaikutuksen. Itselleni on hyvin tärkeää, että käyttämäni kosmetiikka on sekä tehokasta, turvallista että luontoa, eläimiä ja ihmisiä kunnioittaen valmistettua. Tästä syystä ryhdyin itsenäiseksi Ringana-partneriksi. Partnerina voin edesauttaa laadukkaan, vastuullisesti tuotetun luonnoskosmetiikan suosiota ja tehdä töitä omia periaatteitani kunnioittaen.

Kysy lisää luonnonkosmetiikasta itsenäiseltä Ringana-partnerilta

Jos olet kiinnostunut Ringana-luonnonkosmetiikasta ja -ravintolisistä, ota yhteyttä minuun, Ringana-partneriisi. Kerron sinulle mielelläni lisää niin tuoteperheestä kuin Ringanan liiketoimintamallista, johon myös sinä voit päästä mukaan! Voit seurata matkaani Ringanan mukana Instagramissa sekä pitämällä silmällä tätä sivua. Omaan Ringana-kauppaani pääset tästä.

Ringana-luonnonkosmetiikkaa, shampoo, deodorantti ja hammasöljy kylpyhuoneen hyllyllä

Huom! Tämä sivu on itsenäisen Ringana-partnerin ylläpitämä.